02 Ağustos 2018

Ufuk2020 Sosyo Ekonomik ve Beşeri Bilimlar alanının Kasım 2018'de açılacak olan "2019 Çağrıları" özelinde Net4Society Projesi tarafından, Varşova/Polonya'da 8 Kasım 2018 tarihinde bir Bilgi Günü ve Proje Pazarı düzenlenecek. Etkinlikte Avrupa Komisyonu yetkilileri tarafından 2019 çağrıları hakkında bilgilendirme yapılacak. Ayrıca etkinlik kapsamında düzenlenecek Proje Pazarı aracılığıyla işbirliği ve ortak proje geliştirebilme fırsatı bulacak.

Bahsekonu etkinlik, alanın 2019 çağrılarına başvuru yapmayı planlayan tüm katılımcılara açık. Her kurumdan en fazla iki katılımcı kayıt olabilir. Etkinliğe konu olan 2019 Çalışma Programını mutlaka incelemeniz önerilir. 

 

Not: 

Etkinliğin kayıt sayfası 2 Eylül 2018 tarihinde açılacak. Katılım kontenjanı dolmadan ivedilikle kaydınızı yaptırmanızı öneririz.  

Etkinlik gündemine, kayıt sayfasınaburadan ulaşabilirsiniz.

İletişim için Burcu Bahar GÖĞÜŞ DOĞAN (burcu.dogan@tubitak.gov.tr) ile iletişime geçebilirsiniz.

Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Başvuru yapabilmek için etkinliğe kayıt olunduktan sonra Organizatör kurum tarafından iletilen konfirmasyon e-postasının alınmış olması gerekmektedir. 

TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri için tıklayınız.