Ufuk Avrupa Altında Marie Sklodowska-Curie
  22 Mart 2021

Marie Skłodowska-Curie Uluslararası Burs ve Araştırma Dolaşım Destekleri (MSCA), 2021-2027 dönemi için yeni AB Araştırma ve İnovasyon programı olan Ufuk Avrupa kapsamında araştırmacılar ve kuruluşlar için fırsatlar sunmaya devam edecek.

MSCA, Avrupa Birliği’nin ülkeler, sektörler ve araştırma alanlarında bilimsel mükemmelliği ve işbirliğini destekleyen amiral gemisi programıdır. İlgili araştırmacılar ve kuruluşlara Ufuk Avrupa programı kapsamında MSCA destekleri hakkında bilgi aktarmak amacıyla, Yarın 23 Mart 2021, Salı günü, Türkiye Saati ile 11:00 - 14:30 arasında Avrupa Komisyonu tarafından çevrimiçi bir etkinlik düzenlenecek.

Katılımcılar, programdaki değişiklikler hakkında bilgi edinecek ve başarılı kurum ve araştırmacılardan tecrübeleri hakkında önemli ipuçları dinleyecekler.

Bilgilendirme oturumu, araştırmacılara, yüksek öğretim kurumlarına, araştırma enstitülerine, araştırma fonlama kurumlarına ve şu anda MSCA ile ilgilenen veya gelecekteki çağrılara ilk kez başvurmak isteyen herkese açıktır. Etkinlikte ayrıca özel sektör kuruluşları ve ekosistemdeki diğer aktörler için de MSCA'nın sektörler arası işbirliği adına sunduğu fırsatlar aktarılacak. Postdoctoral Fellowships (Doktora Sonrası Bireysel Burslar) (önceki Individual Fellowships - Bireysel Burslar) Programına başvurmak isteyen ve bir kurum arayan deneyimli araştırmacılara özel bir oturum da gerçekleştirilecek.

 

Etkinlikte soru sormak isteyenler #37800 koduyla Slido.com MSCA / HE Bilgi Etkinliği bağlantısından sorularını iletebilir. 

Katılım için bir kayıt gerekmemektedir. Canlı yayından yapılacak etkinliğe bu linkten ulaşabilirsiniz. 

Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.