ufuk news
  18 Mart 2021

Sizleri çevrimiçi Genel Bilgilendirme Etkinliği’ne davet etmekten memnuniyet duyuyoruz. Bahsi geçen çevrimiçi etkinlik; Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” teknik destek projesi dahilinde gerçekleştirilecektir.

Etkinlikte Ufuk Avrupa Programı’nın 2021-2024 Stratejik Planı, çağrı hazırlık dokümanları, Küme 5 Hedefleri ve Enerji konusuna yönelik çağrılar kapsamında bilgilendirmede bulunulacaktır. Etkinlik, Ufuk Avrupa Küme 5, 2021 yılı Enerji başlıkları kapsamında proje başvurusunda bulunmayı planlayan tüm paydaşları hedeflemektedir.

'Ufuk 2020’de Türkiye Faz II' projesi, Türkiye'deki yenilik ekosistemi ve destekleyici altyapı için geniş bir eğitim desteği yelpazesi sunmaktadır. Projedeki destekler, ağ oluşturma etkinlikleri, çok çeşitli eğitim kursları, teklif ve sunumların geliştirilmesine yardımcı olmayı içermektedir. Daha fazla bilgi www.turkeyinh2020.eu web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sizleri, 7 Nisan günü gerçekleşecek ve saat 13:50’de kayıt ile başlayıp 17:45’te bitmesi planlanan bu etkinliğimize davet ediyoruz.

Kayıt:

Etkinliğe aşağıda yer alan Google form dökümanı aracılığıyla kaydolabilirsiniz.

https://docs.google.com/forms/d/1QXoxrkqP4Fzgvpy76EL91VhsvgUHYpQUabmZ08KUC4k/

Etkinlik gündemine ilgili sayfadan ulaşabilirsiniz.

*Etkinliğe sadece kayıtlı katılımcıların katılmasına izin verilecektir. Lütfen önce Google Formlar aracılığıyla kaydolun. Kaydınızdan sonra, etkinlikten üç gün önce bir Zoom kayıt bağlantısı tarafınıza iletilecektir.

Etkinliğe dair daha fazla bilgi almak için, Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II teknik destek projesi ekibiyle k.gungor@idi.ie ya da t.eryilmaz.idi.ie e-postaları vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Etkinliğimizde görüşmek dileğiyle.