Fikri Mülkiyet Hakları
  07 Aralık 2021  - 08 Aralık 2021  /   İstanbul Şişli Radisson Blu Otel

Sizleri, TÜBİTAK tarafından düzenlenen Fikri Mülkiyet Hakları, Yasal ve Finansal Konular temalı eğitim etkinliğine davet etmekten memnuniyet duyuyoruz. Etkinlik, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında gerçekleştirilecektir.

Etkinlik, Ufuk Avrupa Çerçeve Programı kapsamındaki çağrılara teklif hazırlarken Yasal, Finansal ve Fikri Mülkiyet konularına nasıl yaklaşmalar sergilenebileceği konusunda daha fazla bilgi edinmek isteyen potansiyel katılımcıları hedefleyen eğitim etkinliğidir. Eğitim etkinliği konuları teklif aşamasına odaklanmakla birlikte ve aşağıdaki hususları kapsayacaktır:

  • Fonlama Şemaları: Para Akışı 
  • Ufuk Avrupa kapsamında İdari ve Finansal Süreçlere Genel Bakış
  • Ufuk Avrupa Yasal belgelerinin incelenmesi
  • Ufuk Avrupa Programında Fikri Mülkiyet ve Fikri Mülkiyet Hakları konularını anlama
  • Ufuk Avrupa tekliflerine bütçe hazırlanması

Etkinlik gündemi için lütfen takip eden Proje sayfasına tıklayınız. 

https://th2020.zendesk.com/hc/en-us/articles/4410237045650-IPR-Legal-and-Financial-Training-on-Proposal-Preparation-Submission- 

Etkinlik oturumları Ufuk Avrupa Fikri Mülkiyet Hakları, Yasal ve Finansal konularının temel konseptlerini kavramaya yardımcı olacak şekilde hazırlanmıştır. Etkinlikte kullanılacak olan içerik; sunumlar ve eğitim notları, Avrupa Birliği’nden derlenmiş literatür ve faydalı şablonlarla zenginleştirilmiştir.

Sizleri, 7-8 Aralık 2021 tarihlerinde İstanbul Şişli Radisson Blu Otel’de 8.45’te başlayıp 17.00’de bitecek olan karma etkinliğe katılmaya davet ediyoruz. Avrupa Komisyonu'na herhangi bir başvurunun İngilizce yapılması gerekliliğinden dolayı, etkinlik İngilizce olarak gerçekleşecektir. 

Etkinliğe fiziksel ve çevrim içi katılımı seçenekleri mevcuttur. Ön kaydınızı, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla katılım durumunuzu belirterek gerçekleştirebilirsiniz. 

https://docs.google.com/forms/d/1HDBZ0Ct5BWgc0gyZ0xKiJ66asi23kK_jybLlEkcDjrA

*Etkinliğe katılım için ön kayıt gerçekleştirmeniz beklenmektedir. Etkinliğe fiziksel katılım için uygun bulunan ilgililerle Proje ekibi e-posta yoluyla iletişime geçiyor olacak olup, katılım durumunu çevrim içi olarak belirten ilgililerle ise etkinliğin giriş bilgileri yine e-posta yoluyla paylaşılacaktır.

** Etkinlik, katılımcıların ulaşım, konaklama gibi lojistik masrafları kendilerine ait olacak şekilde planlanmıştır.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak ve sorularınız için, teknik destek proje ekibiyle k.gungor@idi.ie ve/veya s.dogrusoz@idi.ie e-posta adresleri vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Etkinlikte görüşmek dileğiyle!