Ankara Bilgi Günü
  13 Nisan 2022  - 13 Nisan 2022  /   Limak Ambassadore Oteli

Sizleri, TÜBİTAK tarafından Ankara’da altıncısı düzenlenecek olan Ufuk Avrupa Genel Bilgi Günü’ne davet etmekten memnuniyet duyuyoruz. Etkinlik, Avrupa Birliği (AB) ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II Teknik Destek Projesi” kapsamında gerçekleştirilecektir.
Genel Bilgi Günü, Çerçeve Programlarıyla yeni tanışan veya programda az deneyime sahip potansiyel katılımcıların yanı sıra, yeni Ufuk Avrupa Çerçeve Programı hakkında bilgi edinmek isteyen deneyimli katılımcıları da hedefleyen bir tanıtım etkinliğidir. Bilgi Günü, AB araştırma ve yenilik programı ve projeleri hakkındaki bütün bilgileri sizlere sunacaktır. Etkinlik; Ufuk Avrupa Programı özelinde hazırlanan “Stratejik Plan”, programın alt alanlarında yayımlanan “Çalışma Programları”, bu alt alanlardaki açık çağrılar, proje başvuru metni taslakları ve bu program kapsamındaki oluşturulacak Ar-Ge ve inovasyon projeleri iş birliklerine nasıl dahil olunacağı hakkında katılımcılarla bilgi ve tecrübe paylaşmayı amaçlamaktadır.
Etkinlikte gerçekleşecek oturumlar, katılımcıların Ufuk Avrupa Programı'nın temel kavramları ile programa başvuru yapmak için gerekli tüm belgeleri anlamalarına yardımcı olacak şekilde düzenlenmiştir. 
Bilgi Günü etkinliği, 13 Nisan 2022 tarihinde Limak Ambassadore Otel’de saat 10:00’da başlayıp, 17:00’de sona erecek şekilde gerçekleştirilecektir. 
AB Ufuk Avrupa Programına proje başvurularının çevrim içi portal aracılığıyla İngilizce yapılması gerekliliğinden dolayı etkinlik dili İngilizce olup, etkinlikte tercüme hizmeti sağlanmayacaktır. 
Ön Kayıt: Etkinliğe ön kaydınızı, takip eden ‘Google form’ dokümanı aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz:
https://docs.google.com/forms/d/1O5ggJ-eFalnyNvn6wKp0ie-8xR42ARzXb5UF_eozfSQ   

Etkinlik Gündemi için tıklayınız.

*Etkinliğimizde, katılımcı sınırımızın olmasından dolayı fiziksel katılıma yönelik onay süreci olacağını belirtmek isteriz. Bu sebeple, etkinliğe sadece ön kayıt işlemini gerçekleştiren ve onaylanan katılımcıların katılımına izin verilecektir. Proje ekibi katılımı uygun bulunan katılımcılarla e-posta yoluyla iletişime geçiyor olacaktır. Bu sebeple ön kayıt formunu doldururken e-posta adresinizi doğru ve eksiksiz yazdığınızdan lütfen emin olunuz. Etkinliğe çevrim içi olarak katılmayı planlayan katılımcılarla ise, etkinliğin çevrim içi giriş bilgileri ve bağlantısı etkinlik tarihinden 3 gün önce yine e-posta aracılığıyla paylaşılıyor olacaktır.
Etkinliğe dair daha fazla bilgi almak için, teknik destek projesi ekibiyle k.gungor@idi.ie veya s.dogrusoz@idi.ie e-posta adresleri vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz. Etkinlikte görüşmek dileğiyle!