17 Şubat 2021

Ufuk Avrupa Gıda, Biyoekonomi, Doğal Kaynaklar, Tarım ve Çevre (Küme 6) Çalışma Programı’na yönelik olarak gerçekleştirilecek olan Bilgi Günü’ne (çevrimiçi etkinlik/web semineri) sizleri davet etmekten memnuniyet duyuyoruz. Etkinlik, Ufuk Avrupa Küme 6, 2021 Çağrısı Çalışma Programı kapsamında proje başvurusunda bulunmayı planlayan tüm paydaşları hedeflemektedir. Etkinlik süresince, çağrı kapsamında desteklenmesi planlanan konular sunulacak ve katılımcılara fırsatları belirleme, projelere katılma konusunda destek olunacaktır. Etkinlikte ayrıca, 6. Küme Çalışma Programı’nın politika bağlamının yorumlanmasına da odaklanılacak (örn: çok aktörlü yaklaşım), proje başvurusuna bulunmuş araştırmacımızın deneyimleri paylaşılacaktır. Etkinlik programına ve etkinlikte gerçekleştirilecek sunumlara takip eden proje web sitesi bağlantısı vasıtasıyla erişebilirsiniz:

https://th2020.zendesk.com/hc/en-us/articles/360019704979-General-Training-Webinar-H-Europe-Cluster-6-Food-Bioeconomy-Natural-Resources-Agriculture-and-Environment-

 

Etkinliğimiz, 10 Mart 2021 günü saat 10:00’da başlayacak ve 13:30’a kadar sürecek olup, katılımcıların aşağıdaki bağlantıdan kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Etkinlikte yer alacak olan uzmanlar, Ufuk 2020 proje tekliflerine yönelik geniş deneyime sahip uluslararası uzmanlar olup, web semineri boyunca, ilgili deneyimlerini katılımcılarla paylaşma fırsatları olacaktır.

Kayıt:

Etkinliğimize aşağıdaki bağlantıdan kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz:

https://docs.google.com/forms/d/15n1s8yv7g_ZvRh3Qy_XSGATnN-jR2CX8pctSo0_AcmQ/

Kayıt işlemlerini gerçekleştiren katılımcılarımızla, etkinlik tarihinden üç gün önce etkinliğe giriş yapmaları için gerekli olan Zoom kayıt bağlantısı proje ekibi tarafından iletilmiş olacaktır. Etkinlik dili Türkçe ve İngilizce olup, eşzamanlı tercüme edilecektir.

 

Bu etkinlik; Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk2020 Programı’nda Türkiye Faz -II.” Başlıklı ve Ana Yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu Teknik Destek Projesi dahilinde gerçekleştirilecektir.Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz II' projesi, Ufuk 2020 ve Ufuk Avrupa Programı hakkında farkındalığın arttırılmasına yönelik proje yazma eğitimleri, proje pazarı etkinlikleri, ulusal danışma grubu toplantıları gibi faaliyetler hayata geçirmektedir. Daha fazla bilgi için www.turkeyinh2020.eu web sitesini ziyaret edebilirsiniz.