seren5survey
  20 Nisan 2023

SEREN5 (“SECURITY RESEARCH NCPS NETWORK 5”) projesi Ufuk Avrupa Küme 3 “Toplum için Sivil Güvenlik” Ulusal İrtibat Noktaları (UİN) hizmetlerini geliştirmek ve profesyonelleştirmek, böylece Ufuk Avrupa Küme 3 çağrılarına erişimin kolaylaştırılmasına yardımcı olmak, yeni paydaşlar için Küme 3 projelerine dahil olmanın önündeki engelleri azaltmak ve sunulan tekliflerin ortalama kalitesini yükseltmek amacıyla desteklenmiştir.

SEREN5 kapsamında Küme 3'e yeni başvuru yapan paydaşlara yönelik bir anket çalışması yürütülmektedir. Anket, Küme 3: Toplum için Sivil Güvenlik alanına başvuru yapan AB Genişleme ülkelerinden gelen yeni başvurucuların proje tekliflerinde karşılaştığı engelleri ve ihtiyaçlarını belirlemeyi amaçlamaktadır.

Bu anketten elde edilen bilgiler ışığında Ulusal İrtibat Noktaları'nın, yeni başvurucuların Küme 3’e katılımlarının önündeki engellerin aşılmasına daha etkili bir şekilde yardımcı olmaları amaçlanacaktır.

Aşağıdaki hedeflere yönelik sorulardan oluşan üç ana bölüme ayrılmış olan anket yaklaşık 10 dakikada tamamlanabilmekte olup anonimdir ve yanıtlarınız gizli tutulacaktır. 

  • Yanıt verenin kim olduğunun daha iyi anlaşılması
  • Katılımın önündeki engellerin belirlenmesi
  • Yanıtlayıcının ihtiyaçlarının Ulusal İrtibat Noktası hizmetleri ile uyumlu hale getirilmesi

Eğer siz de Küme 3'de yeni bir oyuncuysanız, size daha iyi hizmet sağlanabilmesine etki etmek için adresindeki anketi doldurabilirsiniz.