ufuk news
  06 Eylül 2021

Ufuk Avrupa Kapsamında EIC Hızlandırıcı Bilgi Günü Düzenlenecektir!

Avrupa İnovasyon Konseyi (EIC), Magurele Bilim Parkı Derneği (MSP) ile Araştırma, İnovasyon ve Dijitalleşme Bakanlığı (MRID), 8 Eylül 2021, saat 11:00’de başlayacak ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek bir etkinlik olan EIC Hızlandırıcı (Accelerator) finansman planı hakkındaki bilgilendirme oturumuna sizleri davet etmektedir.

Etkinlik kapsamında, Mr. Stéphane Ouaki (EIC Fon Yatırım Komitesi Başkanı ve Avrupa Yenilik Konseyi ve KOBİ Yürütme Ajansı (EISMEA) Daire Başkanı) ile EIC değerlendirme ve seçim ekibinden uzmanlar tarafından EIC Hızlandırıcı finansman aracının temel prensipleri açıklanacaktır. Bilgilendirme oturumu Ms. Oana Craioveanu (MRID Bakan İnovasyon Danışmanı ve Ufuk Avrupa EIC Program Komitesi Ulusal Delegesi) tarafından açılacak ve yönetilecektir.

Katılım ücretsiz olup kayıtların 7 Eylül 2021, saat 14:00’e kadar tamamlanması gerekmektedir. Giriş bilgileri kayıt olurken kullandığınız e-posta adresinize iletilecektir. Etkinlik, Zoom platformu üzerinden Facebook canlı yayını ile gerçekleşecektir. Etkinlik dili İngilizce olup oturumun kaydı yapılacaktır.

Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgi ve kayıt linki için tıklayınız.

Detaylı bilgi için EIC 2021 Yılı Çalışma Programı’na buradan ulaşabilirsiniz.