https://docs.google.com/forms/d/17LhhBY3JV1h3c3i2YsEDJ1S5TaXNPfQEVgMXACPH1o8
  11 Kasım 2022  - 11 Kasım 2022  /   Çevrimiçi

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında Ufuk Avrupa Ortaklıklar ve Ortaklık Çağrılarına Katılımın Artırılmasına yönelik düzenlenecek olan Genel Bilgilendirme Eğitimi (Çevrimiçi Seminer) 11 Kasım 2022 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleşecektir.

Avrupa Ortaklıkları, uyumlu araştırma ve yenilik girişimleri yoluyla Avrupa'nın en ivedi sorunlarından bazılarını ele almak için Avrupa Komisyonu ile özel ve kamu ortaklarını bir araya getirmektedir. İlgili Ortaklıklar, Ufuk Avrupa Çerçeve Programı kapsamında temel uygulama aracı olarak kabul edilmekle birlikte Avrupa Birliği'nin sosyo-politik önceliklerine ulaşılması için önemli ölçüde katkıda bulunmaktadırlar.

Ufuk Avrupa kapsamında Ortaklıklar temalı çevrimiçi seminer, çeşitli Ortaklık türleri ve bunlarla ilgili fırsatlar hakkında çok az deneyimi olan veya ileri düzey bilgi sahibi olan birçok potansiyel katılımcıya yardımcı olmayı amaçlayan bir rehber etkinlik olarak organize edilecektir.

Etkinlik dört ana oturumdan oluşmakla birlikte ilk olarak, Ortaklıklara ilişkin genel bir tanıtım ve bir ortaklığın perspektifinden Ufuk Avrupa kapsamındaki Ortaklık konseptine dair bir sunumunun yapılması ile etkinlik açılışı yapılacaktır. Ayrıca çevrimiçi seminer süresince, ilgili Ortaklık oluşumları hakkında bilgiler sunulacak ve etkinlik Ufuk Avrupa Ortaklıkları çağrılarında başarılı bir Türk katılımcı örneği kapsamında bir davetlinin sunumuyla sona erecektir.

Etkinlikteki oturumlar, katılımcılar ve konuşmacılar arasında interaktif bir platform oluşturmaya yönelik hazırlanmıştır. Sizleri 11 Ekim 2022 tarihinde Türkiye saati ile 10:00’da çevrimiçi giriş işlemleriyle başlayıp, 13:30'da sona ermesi planlanan çevrimiçi etkinliğe beklemekteyiz.

Ön Kayıt:

Etkinliğe yönelik ön kayıt işleminizi aşağıdaki bağlantıdan gerçekleştirebilirsiniz:

https://docs.google.com/forms/d/17LhhBY3JV1h3c3i2YsEDJ1S5TaXNPfQEVgMXACPH1o8

*Etkinliğe yalnızca Google Formlar aracılığıyla ön kayıt yaptırmış ve e-posta ile katılım onayı almış ilgililer katılım sağlayabilecektir. Bu sebeple etkinlik ön kayıt formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmuş olduğunuzdan lütfen emin olunuz.

Etkinliğe katılımı uygun bulunan ilgi sahipleriyle, etkinlik tarihinden üç gün önce etkinlik giriş bilgileri ve bağlantısı paylaşılmış olacaktır.

Etkinliğe dair daha fazla bilgi için k.gungor@idi.ie veya s.dogrusoz@idi.ie adresleri üzerinden proje ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Etkinliğimizde görüşmek üzere!