ufuk news
  18 Ekim 2021  - 20 Ekim 2021  /   Çevrim İçi Etkinlik

Ufuk Avrupa Küme 5: İklim, Enerji ve Mobilite Uluslararası Ağ Kurma Etkinliği 18- 20 Ekim 2021 tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilecek !

TÜBİTAK tarafından, Sabancı Üniversitesi ve ARGEMİP iş birliği ile 18-20 Ekim 2021 tarihleri arasında Ufuk Avrupa Küme 5 İklim, Enerji ve Mobilite Uluslararası Ağ Kurma çevrim içi etkinliği düzenlenecektir. Etkinlik, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında gerçekleştirilecektir.

Türkiye’de ve Avrupa’da faaliyet gösteren sanayi temsilcileri, KOBİ’ler ve araştırmacılar için ideal bir platform niteliği taşıyan etkinlik sayesinde katılımcılar, sahip oldukları ağlarını genişletme ve Küme 5 kapsamındaki hâlihazırda açık olan veya yakın bir zamanda açılacak olan çağrılar hakkında detaylı bilgiye ulaşma imkânına erişecektir. Etkinlik süresince, potansiyel ortaklıkların ve fırsatların değerlendirilebilmesi amacıyla talep eden katılımcılar proje fikirlerini “pitching” oturumları esnasında sunabilecektir. Ayrıca, etkinlik kapsamında, katılımcılara olası proje ortaklıkları hakkında görüşmelerde bulunabilecekleri birebir toplantı imkânı da sağlanacaktır.

B2Match Etkinlik ve Eşleştirme Platformu üzerinden gerçekleştirilecek olan etkinlik, YouTube üzerinden de canlı olarak takip edilebilecektir. Bire bir görüşmelerde bulunmak için B2Match Platformu üzerinden gerekli kayıt işlemlerinin yapılması gerekmektedir.

Profilinizde yer alan bilgiler, etkinlik boyunca tüm katılımcılarının erişimine açık olacak olup iş birliği kurmaya yönelik ilginizi ve motivasyonunuzu ön plana çıkarma, ortak bulma ve kurumsal tanınırlığınızı arttırma açısından önemli bir yere sahiptir. Diğer taraftan, kayıt işlemi ile birlikte oluşturacağınız profiller etkinlik yöneticileri tarafından değerlendirilecek ve onaylanacaktır. Bu kapsamda, daha nitelikli ve kaliteli iş birlikleri kurabilmeniz adına, profilinizde yer alan “Market Place Items” bölümünün doldurulması ve profil fotoğrafınızın yüklenmesinin önem arz ettiğini hatırlatmak isteriz. “Market Place Items” bölümü doldurulurken Küme 5 Çalışma Programında yer alan çağrı önceliklerinin göz önünde bulundurulması oldukça faydalı olacaktır. Başvurunuz onaylandığı takdirde etkinliklere katılım sağlayabilir ve bire bir görüşmeleriniz için gerekli randevuları alabilirsiniz.

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgiye ihtiyacınız olması durumunda ncpcem@tubitak.gov.tr  ​​adresine, kayıt işlemleri ve organizasyona ilişkin herhangi bir sorunuz olması durumunda ise Kemal Onur Güngör (k.gungor@idi.ie ) veya Selin Doğrusöz (s.dogrusoz@idi.ie) ile iletişime geçebilirsiniz.

Etkinliğe kayıt yaptırmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Etkinlik gündemi için tıklayınız.