ufuk news
  10 Haziran 2021

7 Temmuz 2021 tarihinde Avrupa Komisyonu, BRIDGE2HE, APRE, Enterprise Europe Network, ACCIO ve Katalonya Cumhuriyeti tarafından  organize edilen Ufuk Avrupa Programı (2021) Küme 5: İklim, Enerji ve Mobilite kapsamında Proje Pazarı etkinliği gerçekleştirilecektir. Etkinliği amacı, konsorsiyum ve proje fikirlerinin gelişimini destekleyen Ufuk Avrupa Küme 5 çağrıları dahilinde finansman başvurusunda bulunmak isteyen tüm ilgili paydaşları bir araya getirmektir. Katılımcılar bu etkinlik vasıtasıyla proje fikirlerini geliştirip hayata geçirme,  işbirlikleri oluşturma ve konsoriyum kurma olanağı bulacaklardır.

Etkinlik, Ufuk Avrupa Programı ile ilgilenen üniversiteler, araştırma merkezleri, özel şirketler, belediyeler, dernek ve federasyonlar, kamu görevlileri, devlet kurumları, sivil toplum örgütleri, küme ve merkezler ve diğer tüm AR-GE paydaşları için verimli olacaktır.

Küme 5: İklim, Enerji ve Mobilite kapsamındaki çağrılar henüz açılmamıştır. 2021 yılı konularını içeren 2021-2022 Çalışma Programı, Avrupa Komisyonu tarafından resmi olarak yayımlandıktan hemen sonra duyurulacaktır.

Etkinliğe ilişkin  daha fazla bilgi için https://he-cluster5.b2match.io/ adresini ziyaret edebilir ve https://he-cluster5.b2match.io/signup adresi üzerinden kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

Not: Etkinlik ücretsizdir ancak katılım için kayıt ve profil aktivasyonu zorunludur. Kayıt işlemleri için son gün ise 5 Temmuz 2021 olarak belirlenmiştir.