ufuk news
  08 Haziran 2021

 .

Ufuk Avrupa Programı altında Küme 2 olarak adlandırılan Kültür, Yaratıcılık ve Kapsayıcı Toplumlar Alanı Bilgi Günü ve Proje Pazarı Etkinliği 1 - 2 Temmuz 2021 tarihlerinde düzenlenecektir. Etkinlikte Ufuk Avrupa Programı’nda açılacak Kültür, Yaratıcılık ve Kapsayıcı Toplumlar Kümesi altındaki ilk çağrılara odaklanılacaktır. Çağrıların detaylarının bulunduğu çalışma programı dokümanına ulaşmak için https://ec.europa.eu/transparency/expert-groups-register/core/api/front/... adresini ziyaret edebilirsiniz.

Toplantının ilk günü bilgi günü formatında düzenlenecek olup Avrupa Komisyonu yetkililerince aşağıdaki ana başlıklar altında açılacak olan çağrı başlıkları hakkında bilgi verilecektir. Bilgi gününe kayıt yaptırmak için https://www.horizon-europe-infodays2021.eu/event/cluster-2-culture-creat... adresini ziyaret edebilirsiniz. 

  • Demokrasi ve Yönetişim
  • Avrupa Kültürel Mirası ve Kültürel ve Yaratıcı Endüstriler
  • Sosyal ve Ekonomik Dönüşümler

2 Temmuz 2021 tarihinde 2021 yılı çağrılarında ortaklıklar kurulması ve işbirlikleri yapılabilmesi için ikili görüşmeler organize edilecektir. Ayrıca, açılacak çağrılarda ortak veya koordinatör olarak yer almak isteyen katılımcılar https://horizoneurope-cluster2-infoday.b2match.io/page-4721 adresinde yer alan prosedürü takip ederek sunum yapma şansına sahip olabileceklerdir.

Etkinlik sayfasına https://horizoneurope-cluster2-infoday.b2match.io/ adresinden ulaşabilir ve bilgi gününe ve ikili görüşmelere katılmak için https://horizoneurope-cluster2-infoday.b2match.io/signup sayfasından 30 Haziran 2021 tarihine kadar kayıt yaptırabilirsiniz.