ufuk event
  28 Ekim 2021   Online Event

TÜBİTAK tarafından, Sabancı Üniversitesi ve ARGEMİP iş birliği ile 28 Ekim 2021 tarihinde Ufuk Avrupa Programı Küme 4 kapsamındaki Endüstri konuları odağında Uluslararası Ağ Kurma çevrim içi etkinliği düzenlenecektir. Etkinlik, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında gerçekleştirilecektir.

 

Etkinlikte yukarıda anılan konularda hem araştırma hem de endüstriyel alanlarda Avrupa ve Türkiye’de faaliyet gösteren 300’e yakın katılımcının bir araya getirilmesi hedeflenmektedir. Bu etkinlik, Ufuk Avrupa Programı Küme 4 kapsamındaki Endüstri konuları özelindeki proje fikirlerinizi Türkiye ve Avrupa’dan araştırmacılarla bir araya gelip tartışmak ve geliştirmek için eşsiz bir fırsat sunacaktır. Aynı zamanda ağınızı genişletmek ve yeni konsorsiyumlar oluşturmak için mükemmel bir platform sağlayacaktır. Etkinlik, B2Match yazılımı üzerinden gerçekleştirilecektir. Etkinliği ayrıca proje YouTube kanalından da canlı olarak izleyebilirsiniz.

 

Etkinlik kayıtları açık olup, etkinlik kaydınızı ilgili sayfadan yapabilirsiniz. Etkinlik gündemi için tıklayınız.

TÜBİTAK tarafından, Sabancı Üniversitesi ve ARGEMİP iş birliği ile 28 Ekim 2021 tarihinde Ufuk Avrupa Programı Küme 4 kapsamındaki Endüstri konuları odağında Uluslararası Ağ Kurma çevrim içi etkinliği düzenlenecektir