ufuk news
  07 Mayıs 2021

Sizleri, TÜBİTAK tarafından “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” teknik destek projesi kapsamında düzenlenecek olan “Toplum için Sivil Güvenlik” alanındaki Genel Bilgilendirme Eğitimi’ne (çevrimiçi) davet etmekten memnuniyet duyuyoruz.

Etkinlik, Avrupa Birliği’nin yeni Ar-Ge ve İnovasyon Çerçeve Programı olan Ufuk Avrupa’nın Yapısı ve 2021-24 Stratejik Planı hakkında bilgi edinmek isteyen potansiyel katılımcıları hedefleyen bir giriş etkinliği olma özelliği taşımaktadır. Ayrıca, Ufuk Avrupa’nın üç ana bileşeninden ikincisi olan Küresel Zorluklar ve Endüstriyel Rekabet altında yer alan Toplum için Sivil Güvenlik (Küme 3) alanına yönelik olup ve aşağıda yer alan çağrı konularına odaklanacaktır.

  • Suç ve Terör ile Mücadele
  • Sınır Yönetimi
  • Altyapıların korunması
  • Siber güvenliğin artırılması
  • Afete-dayanıklı Toplumlar
  • Güvenlik araştırma ve inovasyon faaliyetlerine destek verilmesi

Etkinlikte; Ufuk Avrupa’nın Yapısı ve 2021-24 Stratejik Planı’na ek olarak, Avrupa Birliği’nin Toplum için Sivil Güvenlik çalışma programı kapsamındaki öncelikleri ve hedefleri, stratejik uyum çalışmaları, beklenen etkileri ve ilgili Çalışma Programı hedefleri ana hatlarıyla sunulacak olup, yeni Teklif Şablonu dahil olmak üzere Ufuk Avrupa Çağrı ve Teklif dokümanları da ele alınacaktır.

26 Mayıs 2021 günü Türkiye saatiyle 13:20’de başlayıp 17:00’de sona ermesi planlanan etkinliğimize kaydınızı, takip eden ‘Google form’ dökümanı aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

https://docs.google.com/forms/d/1oks20sIP_ijFjhedjBWrpgQ4hArIkoji-zIQV_ETO68

*Etkinliğin giriş bilgileri sadece kayıt işlemini gerçekleştirmiş ilgililerle paylaşılacağından ötürü, etkinliğe yönelik kaydınızı formda yer alan tüm bilgiler kapsamında eksiksiz ve doğru olarak doldurmanız beklenmektedir. Kayıt işlemini gerçekleştiren ilgililerle, etkinlik tarihinden üç gün önce etkinliğe giriş için gerekli tüm bilgilendirmeler paylaşılmış olacaktır.

Etkinliğe dair daha fazla bilgi almak için, teknik destek projesi ekibiyle k.gungor@idi.ie ve/veya  t.eryilmaz.idi.ie e-posta adresleri vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Etkinlikte görüşmek dileğiyle!