Invitation to Horizon Europe – AI, Data & Robotics Consortia Building Event, online - 11 July 2022
  11 Temmuz 2022  - 11 Temmuz 2022

Dışişleri, İngiliz Milletler Topluluğu ve Kalkınma Ofisi (FCDO) / Birleşik Krallık Bilim ve İnovasyon Ağı (UK SIN) ve Yapay Zeka, Veri ve Robotik Ortaklığı'nın işbirliğinde ve Innovate UK KTN Global Alliance'ın ev sahipliğinde Ufuk Avrupa özelinde Yapay Zeka, Veri ve Robotik çağrıları için 11 Temmuz 2022 tarihinde çevrimiçi bir konsorsiyum kurma etkinliği gerçekleştirilecektir.

Etkinlik, Avrupa'nın Araştırma ve İnovasyon projeleri kapsamında ve Ufuk Avrupa bünyesindeki Küme 4'te desteklenecek projelere katılmak isteyen, fikirlerini sunmak ve olası ortaklara ulaşmayı hedefleyen herkes için uygundur. Söz konusu projelerin kodları ve isimleri aşağıdaki gibidir:

HORIZON-CL4-2022-DIGITAL-EMERGING-02-05 – AI, Data and Robotics for Industry optimisation (including   production and services) (AI, Data and Robotics Partnership) (IA)
HORIZON-CL4-2022-DIGITAL-EMERGING-02-06 – Pushing the limit of physical intelligence and performance (RIA)
HORIZON-CL4-2022-DIGITAL-EMERGING-02-07 – Increased robotics capabilities demonstrated in key sectors (AI,   Data and Robotics Partnership) (IA)
HORIZON-CL4-2022-HUMAN-02-01 – AI for human empowerment (AI, Data and Robotics Partnership)   (RIA)
HORIZON-CL4-2022-HUMAN-02-02 – European Network of AI Excellence Centres: Expanding the   European AI lighthouse (RIA)

Etkinliğe katılmadan önce Avrupa Komisyonu, ADRA ve IDEAL-IST tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen Bilgi Günü kaydının izlenmesini tavsiye ederiz.

Etkinlikte proje fikrinizi paylaşabilmeniz, grup halinde veya birebir olarak kuruluşlarla iletişime geçebilmeniz mümkün olacaktır.

Daha fazla bilgi, etkinlik ajandası ve kayıt için lütfen https://ktn-uk.org/events/horizon-europe-ai-robotics-consortia-building-event/ adresini ziyaret ediniz.