04 Eylül 2018

Ufuk2020 Enerji alanında Sanal Bilgi Günü düzenleniyor. 13 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşecek olan Sanal Bilgi Günü çerçevesinde internet ortamı üzerinden yapılacak olan etkinlikte yenilenebilir enerji kaynakları, karbon yakalama ve depolama ve batarya alanlarında açılacak çağrılar hakkında bilgiler verilecek. İlgili etkinliğe katılım göstermek için kayıt yapılması zorunlu. 

Ayrıca Ufuk2020 Güvenli, Temiz ve Verimli Enerji alanının 5 Eylül 2018 tarihinde açılması beklenen 2019 “Enerji Sistemi ve Akıllı Şebekeler” ile “Akıllı Şehirler ve Toplumlar” çağrıları özelinde Brüksel’de 5 Ekim 2018 tarihinde bir Bilgi Günü ve Proje Pazarı düzenlenecek. Avrupa Komisyonu tarafından düzenlenecek etkinliklerde Komisyon yetkilileri tarafından 2019 çağrıları ve başvuru koşulları hakkında bilgilendirme yapılacak. Bilgilendirmeyle eşgüdümlü olarak düzenlenecek olan Proje Pazarı aracılığıyla ise katılımcılar birbirleriyle tanışabilecek ve işbirliği fırsatlarını tartışabilecekler.

 

 

Notlar:

13 Eylül 2018 tarihli Sanal Bilgi Günü'nün gündemi ve kayıt sayfasına bu linkten ulaşabilirsiniz.

5 Ekim 2018 tarihli Bilgi Günü ve Proje Pazarı etkinliklerine ayrı ayrı kayıt yapılması gerekmektedir.

Avrupa Komisyonu’n düzenleyeceği Bilgi Günü etkinliğine bu sayfadan kayıt olabilirsiniz.

Ufuk2020 Enerji Alanı Ulusal İrtibat Noktaları projesinin düzenleyeceği etkinliğe  kaydınızı, sayfasından  gerçekleştirebilirsiniz.

Etkinliğin taslak gündemine, linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İletişim için Enerji Alanı Ulusal İrtibat Noktalarıyla (ncpenergy@tubitak.gov.tr) iletişime geçebilirsiniz.

Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.

TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri hakkında  daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.