ufuk news
  03 Aralık 2018

Avrupa Komisyonu’nun desteği ile Security Mission Information & Innovation Group (SMI2G) tarafından her sene gerçekleştirilen Güvenli Toplumlar Bilgi Günü ve Proje Pazarı etkinliği 29-30 Ocak 2019 tarihlerinde tarihlerinde Belçika/Leuven’de düzenlenecek.

İlk gün, Avrupa Komisyonu temsilcileri ile tüm Avrupa'dan üniversite, sanayi, kamu kuruluşu temsilcilerinin katılım sağlayacağı etkinlik kapsamında Güvenli Toplumlar araştırma alanı özelinde 2019 yılında açılacak olan tüm çağrılar hakkında detaylı bilgiler sunulacak. 

İkinci gün ise katılımcılar tarafından bahsekonu çağrılara yönelik olarak geliştirilen proje önerisi fikirleri paylaşılacak. 

Katılımcıların 21 Ocak 2019 tarihine kadar etkinliğe kayıt olmaları bekleniyor.

Notlar: 

Etkinliğe kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

Sorularınız için  ncpsecurity@tubitak.gov.tr adresimiz aracılığı ile bizlere ulaşabilirsiniz. 

Bu etkinliğe Ufuk2020 Programı Güvenli Toplumlar alanında proje önerisi sunmak, mevcut konsorsiyumlara dahil olmak üzere katılım sağlayan Türkiye'den paydaşlarımıza  (etkinlik sırasında sunum yapmak koşulu ile) TÜBİTAK olarak  Seyahat Desteği de sunulabilmekte. İlgili destek programı hakkında genel bilgiler şu linkte yer almaktadır: https://ufuk2020.org.tr/tr/destekler/u2020-seyahat-destegi