10 Ağustos 2018

Ufuk2020 Güvenli Toplumlar alanı Ulusal İrtibat Noktaları Ağı (SEREN4) Projesi tarafından, 2 Ekim2018 tarihinde Fransa-Paris’te “Ufuk2020 Güvenli Toplumlar Alanı Suç ve Terör ile Mücadele 2019 Çağrıları Bilgi Günü ve Proje Pazarı” düzenlenecek.

Avrupa Komisyonu desteği ile yapılacak etkinlik kapsamında Komisyon yetkilileri tarafından Ufuk2020 Güvenli Toplumlar alanı “Suç ve Terör ile Mücadele 2019 Çağrıları” hakkında detaylı bilgi sunulacak. Etkinlikte ayrıca, tüm Avrupa’dan katılımcılar alan özelinde 2019 çağrılarına yönelik proje fikirlerini paylaşacak ve ikili toplantılar gerçekleştirecek.

 

 

Notlar:

Etkinlik web sayfasına ulaşmak için lütfen burayatıklayınız.

Etkinliğe kayıt olmak için lütfen buraya tıklayınız.

Türkiye’den bu etkinliğe katılım sağlayacak kuruluş temsilcileri/araştırmacılar TÜBİTAK Seyahat Destekleri Programı‘na başvuru yapabilecek olup; etkinlik kapsamında sunum yapacak olmaları koşulu ile sınırlı sayıda araştırmacı bu kapsamda desteklenecektir. 

Ufuk 2020 Seyahat Desteği Programına yönelik genel bilgiler için lütfen tıklayınız. 

Ufuk2020 Güvenli Toplumlar Alanı 2019 yılı çağrı başlıkları detaylı açıklamaları ile Ufuk2020 Güvenli Toplumlar alanı Çalışma Programında yer almakta olup; bu dokümana ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

Soru ve bilgi taleplerinizi ncpsecurity@tubitak.gov.tr adresine iletebilirsiniz.