10 Temmuz 2018

TÜBİTAK AB Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi ve Sabancı Üniversitesi Avrupa İşletmeler Ağı Ofisi işbirliğiyle NMBP and Transport Istanbul 2018 Brokerage Event başlıklı proje pazarı etkinliği gerçekleştirilecek. 3 Ekim 2018 Çarşamba günü,  Sabancı Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde düzenlenecek etkinlik Nanoteknoloji, İleri Malzemeler ve İleri İmalat Teknolojileri (NMBP) alanıile Ulaşımalanının 2019-2020 çağrıları odağında biçimlenecek. Etkinlikle, bahsedilen H2020 çağrılarına yönelik güçlü konsorsiyumların oluşturularak başarılı proje öneri dosyalarının hazırlanması hedefleniyor.

Proje pazarı etkinliğinin ilk oturumunda, Ufuk 2020 Programı kapsamında, NMBP ve Ulaşım alanında başvuruya açık olan çağrılarla ilgili bilgi verilecek olup bu çağrılara proje teklifi hazırlığında olan kurumlar proje sunumlarını gerçekleştirecek. İkinci oturumda, bu çağrılara yönelik var olan konsorsiyumlara katılım ve yeni konsorsiyumların oluşturulması amacıyla iş birliklerinin geliştirilmesini hedefleyen ikili görüşmeler yapılacak.

 

 

Notlar:

Proje pazarına katılım ücretsiz olup etkinlik sayfasından mutlaka kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Öğleden sonra ikili görüşme oturumlarına katılmak isteyen konuklarımızın etkinlik sayfasından profil oluşturmaları ve toplantı davetlerini bu sistem üzerinden planlamaları gerekmektedir.

Etkinlik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinliğe kayıt ve profil oluşturma için son tarih 27 Eylül 2018 olarak belirlenmiştir.