ufuk news
  29 Ağustos 2019

Ufuk2020 Toplum ile Toplum için Bilim Alanı 2020 yılı çağrılarına yönelik 14-15 Ekim 2019 tarihinde Polonya’nın Varşova şehrinde bilgi günü ve proje pazarı etkinliği düzenlenecektir. Bu etkinlikte; 2020 çağrıları hakkında detaylı bilgiler edinebilir, proje fikirlerinizi sunup ortak arayabilir veya proje ortaklıkları için ikili görüşmeler yapabilirsiniz. Etkinliğe katılım ücretsizdir.

2020 Yılı Çağrısı bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Notlar:

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgiye ve kayıt linkine sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kayıtlar 8 Ekim 2019 tarihine kadar açık kalacaktır.

Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacak olup seyahat desteği başvurusu ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır.  

  • TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Desteği başvurusu yapabilmek için etkinlik kayıt onay e-postasının alınmış olması gerekmektedir.
  • Etkinliğe yönelik TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Desteğinden yararlanmak isteyen araştırmacıların başvurularını ikili görüşmelerin oluşturulmaya başlanacağı 9 Eylül 2019 tarihinden sonra yapmaları beklenmektedir. Seyahat desteği başvurusu yapılırken proje pazarı etkinliği kapsamında toplantı isteği gönderilen/kabul edilen kişilerin listesinin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri için tıklayınız.

Detaylı bilgi için ncpsis@tubitak.gov.tr ile iletişime geçebilirsiniz.