26 Aralık 2019

Ufuk 2020 Yakıt Pilleri ve Hidrojen 2020 yılı çağrısı 15 Ocak 2020 tarihinde açılması planlanmaktadır. Açılacak çağrıya yönelik Bilgi Günü ve Proje Pazarı etkinliği 27 Ocak 2020 tarihinde Belçika-Brüksel’de düzenlenecektir. Etkinlik gündemi ve kayıt sayfasına linkinden ulaşabilirsiniz.

2019 yılı Çağrı Programına sayfasından ulaşabilirsiniz. 2020 yılı taslak programına ulaşmak için  ncpenergy@tubitak.gov.tr adresi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

 

TÜBİTAK Seyahat Destekleri Hakkında Önemli Notlar:

  • Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Başvuru yapabilmek için etkinliğe kayıt olduktan sonra Avrupa Komisyonu tarafından iletilen konfirmasyon e-postasının alınmış olması gerekmektedir. Kayıt olduktan sonra Avrupa Komisyonu tarafından iletilen ilk e-posta kaydın alındığına dair olmakta ve bir konfirmasyon niteliği taşımamaktadır. Kaydınızın Avrupa Komisyonu tarafından onaylanması halinde iletilecek olan ikinci e-posta konfirmasyon e-postasıdır.
  • Etkinliğe yönelik TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Desteğinden yararlanmak isteyen araştırmacıların etkinlikte proje fikri veya şirket sunumu yapmaları önerilmektedir. Başvuru yapılmadan önce ekli dokümanın doldurulup başvuruya eklenmesi beklenmektedir.

 TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri için tıklayınız.