ufuk news
  18 Ağustos 2020

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun faydalanıcısı (TÜBİTAK), T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen Ufuk 2020’de Türkiye – II Projesi dahilinde,  Türkiye'deki yenilikçi ekosistemi ve destekleyici altyapı için geniş bir eğitim desteği yelpazesi sunuyor. Bu Proje, ortaklık ve ağ oluşturma etkinliklerini, çok çeşitli eğitim kurslarını ve teklif ve sunumların geliştirilmesi desteklerini içermektedir. Daha fazla bilgi www.turkeyinh2020.eu adresinde bulunabilir.

Bu programın bir parçası olarak, Ufuk2020 Yeşil Mutabakat Çağrısı ile ilgili genel eğitimi (çevrimiçi etkinlik/web semineri) duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Etkinlik, Ufuk2020 Yeşil Mutabakat Çağrısı kapsamında destek başvurusunda bulunmayı düşünebilecek tüm inovasyon paydaşlarını hedefliyor. Bu etkinlik, Yeşil Mutabakat Çağrısı’nın politika bağlamını yorumlamaya odaklanarak, çağrının 10 alanının ayrıntılarını sunacak ve katılımcılara fırsatları belirleme ve Yeşil Anlaşma tekliflerine katılma konusunda yardımcı olacaktır.

Sunucular, Ufuk2020 sunumları konusunda geniş deneyime sahip uluslararası uzmanlardır ve web semineri boyunca deneyimlerini paylaşma fırsatları olacaktır.

Etkinlik 27 Ağustos 2020'de saat 10.00'da başlayacak olup 13.00'de sona erecektir. Etkinlik boyunca Türkçe çeviri mümkün olacaktır.

Kayıt için:

Etkinliğimize sayfası üzerinden kayıt olabilirsiniz.

Etkinliğin taslak gündemine sayfasından ulaşabilirsiniz.

Etkinliğe sadece kayıtlı katılımcıların katılmasına izin verilecektir. Lütfen önce Google Form aracılığıyla kaydolun. Kaydınızın ardından, etkinlikten üç gün önce etkinliğe katılım için gerekli Zoom kayıt bağlantısı eposta yoluyla sizlere iletilecektir.

Daha fazla bilgi için; k.gungor@idi.ie üzerinden proje ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.