17 Haziran 2019

7 Ekim 2019 tarihinde Belçika-Brüksel’de Avrupa Komisyonu tarafından Akıllı, Temiz ve Entegre Ulaşım Alanı 2020 yılı çağrılarına yönelik olarak bir bilgi günü, ETNA 2020 Projesi tarafından ise söz konusu çağrılara yönelik bir proje pazarı etkinliği düzenlenecektir.

Etkinliğin sabah düzenlenecek oturumunda Büyümeye Yönelik Ulaşım (havacılık, denizyolu ulaşımı, ulaşım emniyeti, şehir içi ulaşım, lojistik, altyapı, sosyo-ekonomik ve davranışsal araştırmalar),  Otonom Karayolu Araçları, Çevre Dostu Araçlar ve Gelecek Nesil Bataryalar çağrı konularının tanıtılması, katılımcılara Ufuk 2020 Programı başvuru kuralları ve değerlendirme kriterleri hakkında bilgilendirmede bulunulması planlanmaktadır.

Etkinliğin öğleden sonra düzenlenecek oturumlarında, katılımcılara 2020 yılı çağrılarına yönelik proje fikirlerini ve/veya kurumsal kabiliyetlerini tanıtmak adına sunum yapabilme, önceden sistem üzerinden ayarladıkları birebir görüşmeleri gerçekleştirerek, proje fikirlerine yönelik konsorsiyum oluşturma veya mevcut konsorsiyumlara dahil olma imkanı sunulması planlamaktadır.

Etkinlik kayıtlarının yakın zamanda açılması beklenmektedir. Etkinlikle ilgili detaylar belirginleşince sitemizden duyurulacaktır.

Sorularınız için ncptransport@tubitak.gov.tr adresimiz aracılığı ile bizlere ulaşabilirsiniz.