NAG-9
  10 Şubat 2022  - 10 Şubat 2022

Sizleri TÜBİTAK tarafından, Sabancı Üniversitesi ve Marmara Belediyeler Birliği iş birliği ile düzenlenen Ufuk Avrupa İklim Değişikliğine Uyum ile İklim-Nötr ve Akıllı Şehirler Misyonlarına yönelik gerçekleştirilecek olan Uluslararası Ağ Kurma Etkinliği’ne davet etmekten memnuniyet duyarız. Etkinlik, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen;  yürütücüsü T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısı ise TÜBİTAK olan ve Rekabetçi Sektörler Programı çerçevesinde desteklenen,  “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında, 10 Şubat 2022 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.
Etkinlik kapsamında, yukarıda bahsi geçen  Misyonlar dahilindeki çağrılara başvurmak isteyen, yurtiçinde ve yurtdışında araştırma, endüstri ve yerel yönetim alanlarında çalışmalar yürüten  temsilcilerin bir araya getirilmesi planlanmaktadır. İlgili misyonlara ve bu misyonların çağrılarına yönelik partnerliklerin geliştirilmesine olanak sağlayacak bu etkinlikte, katılımcıların, kurum tanıtımlarını yapabilecekleri, proje fikirlerini sunabilecekleri ve fikir alışverişinde bulunabilecekleri pitching oturumları düzenlenecektir. Ayrıca, B2Match platformu üzerinden düzenlenecek etkinlikte, katılımcılar arasındaki etkileşimi artırmak amacıyla çevrimiçi bire bir toplantı düzenleme imkânı da sunulmaktadır.  
Bire bir toplantı oturumları dışındaki tüm oturumlar Zoom uygulaması üzerinden gerçekleşecektir. Dileyen katılımcılar, etkinliği Proje YouTube kanalı aracılığıyla canlı olarak da takip edebileceklerdir. B2match üzerinden kayıt işlemini gerçekleştirmiş olan katılımcılara, etkinlik kapsamındaki tüm oturumlarla ilgili detaylı  bilgilendirme yapılacaktır. Etkinliğe ve tüm oturumlara kayıt olmak için B2match platformunu ziyaret edebilir, etkinlik gündeminizi kişiselleştirebilir ve diğer katılımcılarla etkinlik öncesi ve sonrasında iletişime geçebilirsiniz.  
Etkinliğe web sitesinden kaydolabilirsiniz. Gündem için lütfen tıklayınız. 
Etkinlik kayıt işlemleri ve organizasyonel konularla ilgili k.gungor@idi.ie veya s.dogrusoz@idi.ie
Etkinlik kapsamındaki görünürlük konuları için s.dagalp@idi.ie
Etkinliğe ilişkin daha detaylı bilgiye ihtiyacınız olması durumunda ise ncpcem@tubitak.gov.tr adresleri üzerinden bizlerle irtibat kurabilirsiniz.