ufuk news
  02 Ağustos 2019

Çekya/Prag'da 12-13 Eylül 2019 tarihlerinde Avrupa Küresel Navigasyon Uydu Sistemleri Ajansı (GSA) ve Ufuk2020 Programı Uzay Ulusal İrtibat Noktaları Ağı (COSMOS2020plus projesi), Ufuk2020 Programı Uzay Alanı Bilgi Günü ve Proje Pazarı Etkinliğini gerçekleşecektir. 

Etkinlikte Ufuk2020 Programı Uzay Alanı 2020 yılı çağrıları tanıtılacak ayrıca Ufuk2020 Programı proje teklifi hazırlama konusunda bilgiler paylaşılacaktır. Katılımcılar etkinlikte 2021 yılında başlaması planlanan ve hazırlıkları devam eden Ufuk Avrupa Programı hakkında bilgiler edinebilecektir.

Etkinliğe üniversite, araştırma merkezi, büyük işletme ve KOBİ temsilcileri başta olmak üzere Uzay Alanı kapsamındaki tüm araştırmacılar davetlidir. Etkinliğe kayıt olmak ve etkinlik detaylarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Not 1: Etkinlik süresince Ufuk2020 Programı Uzay Alanı 2020 yılı çağrıları özelinde birebir görüşmeler gerçekleştirilecek olup ilgili bölüme katılım için etkinliğe katılım onay e-postası alan kişiler yönlendirilecektir. Uzay Alanı 2020 yılı çağrılarına ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

Not 2: Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Seyahat Desteği Başvurusu yapacak araştırmacılarımızın ilgilendikleri çağrılar kapsamında birebir görüşmeler gerçekleştirmesi beklenmektedir. Başvuru sırasında birebir görüşme talebi gönderilen/kabul edilen araştırmacı listesinin de sunulması gerekmektedir.

TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.