ufuk news
  23 Temmuz 2019

4. Uzay Haftası (Space Week) etkinliği İtalya/Roma'da 09-11 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecektir. Etkinlik katılımcıları;

  • Uzay Alanı özelinde Ufuk2020 Çağrıları hakkında detaylı bilgiler alabilecek ,
  • Uzay sektöründe güncel gelişmeleri öğrenebilecek ve
  • Uluslararası konsorsiyumlarda yer alabilmek için görüşmeler yapabilecektir. 

Etkinliğe üniversite, araştırma merkezi, büyük işletme ve KOBİ temsilcileri başta olmak üzere Uzay Alanı kapsamındaki tüm araştırmacılar davetlidir. 

İtalya Avrupa Araştırmaları Geliştirme Ajansı (APRE) ve İtalya Uzay Ajansı (ASİ) koordinasyonunda İtalyan Kopernik Kullanıcı Forumu, COSMOS2020plus projesi (Ufuk2020 Uzay Alanı Ulusal İrtibat Noktaları Ağı) ve Avrupa İşletmeler Ağı (EEN) desteğiyle gerçekleşecek etkinliğe kayıt olmak ve etkinlik detaylarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Not 1: Etkinlik süresince Ufuk2020 Programı Uzay Alanı 2020 yılı çağrıları özelinde birebir görüşmeler gerçekleştirilecek olup ilgili bölüme katılım için etkinliğe katılım onay e-postası alan kişiler yönlendirilecektir. Uzay Alanı 2020 yılı çağrılarına ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

Not 2: Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Seyahat Desteği Başvurusu yapacak araştırmacılarımızın ilgilendikleri çağrılar kapsamında birebir görüşmeler gerçekleştirmesi beklenmektedir. Başvuru sırasında birebir görüşme talebi gönderilen/kabul edilen araştırmacı listesinin de sunulması gerekmektedir.

TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.