28 Kasım 2019

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen “Ufuk 2020'de Türkiye” projesi; Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli işletmelere geniş bir destek yelpazesi sunmaktadır. . Bu destekler, ortak bulma ve ağ geliştirme etkinlikleri, bir çok alanda eğitimler ve KOBİ’lerin başvuru ve sunum yetilerini geliştirmek gibi faaliyetleri içeriyor. Daha fazla bilgi için tıklayınız.

Programın bir parçası olarak, Avrupa Komisyonu’nun “KOBİ Aracı” (SMEI) kapsamında mevcut olan destek ve finansman hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen KOBİ’ler için bir dizi ücretsiz web seminerinden üçüncüsü olacak olan bu etkinliği sizlere duyurmaktan mutluluk duyarız. Bu kez üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz Web semineri “KOBİ Aracı Programı Şartlarını Yerine Getirebilmek Adına İş Planımı Nasıl Geliştiririm?” başlığı altında gerçekleşecektir. Web semineri 10 Aralık 2019'da saat 10.00'da başlayacak ve yaklaşık 2 saat sürecek web seminerine 'Zoom' yazılımını kullanarak canlı olarak bağlanabilirsiniz.

Webinar Avrupalı uzmanlar tarafından yapılacak 20 dakikalık bir sunumla başlayacak ve sonrasında sık sorulan soruları da kapsayacak şekilde interaktif olarak ya da mail yoluyla iletilen sorulara cevap verilerek devam edecektir. Katılım için lütfen link aracılığıyla kayıt yapmanız istenmektedir. Bu bağlantı üzerinden kayıt işlemini gerçekleştirmiş olan katılımcılarla etkinlikten kısa süre önce canlı yayına katılım sağlayabilmeleri için gerekli olan `Zoom bağlantısı` paylaşılacaktır.

Avrupa Komisyonu çerçevesinde yapılan tüm sunuların İngilizce olarak gerçekleşmesi gerektiğinden ötürü web semineri İngilizce olarak gerçekleşecektir. Yine yazılı Türkçe sorularınızı iletebilmeniz için; Türk uzmanlar da web seminerinde yer alacaklardır.

NOT: Daha önceki iki web seminerimizin ve bu seminerlerden ilgili sunumlarımızın kayıtlarına devam proje web sitesi bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz; www.turkeyinh2020.eu
 

Bu etkinlik; Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk2020 Programı’nda Türkiye Faz -II.” Başlıklı ve Ana Yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu Teknik Destek Projesi bünyesinde gerçekleştirilecektir.