etkin
  19 Mayıs 2023  - 19 Mayıs 2023  /   Online

GREENET, Ufuk Avrupa Programı kapsamında desteklenen Küme 5: İklim, Enerji ve Mobilite Kümesi Ulusal İrtibat Noktaları (UİN'ler) projesi olup AB Üye Devletleri ve Assosiye Ülkelerden müteşekkil 19 ortak kuruluş tarafından yürütülmektedir. Proje kapsamında, başta Widening Ülkeleri olarak adlandırılan yani Çerçeve Programlarına düşük katılım gösteren, diğer ülkelere göre düşük araştırma ve yenilik performansı sergileyen ülkelerin paydaşlarının, Ufuk Avrupa Programına katılımlarının desteklenmesi ve artırılması amaçlanmakta olup bu minvalde, proje çerçevesinde, birçok etkinlik ve destekleyici faaliyet düzenlenmektedir. 

Bu kapsamda, 19 Mayıs 2023 Cuma günü, Türkiye saati ile 11.00-15.00 saatleri arasında, “Widening Ülkelerinde Potansiyel ve Gelişmekte Olan Enerji Değer Zincirleri” konulu çevrimiçi bir çalıştay ve akabinde bir bilgi günü düzenlenecektir. 

Etkinliğe sınırlı sayıda katılımcı kabul edileceğinden, kayıt konusunda “the first come first served” kuralı benimsenmiştir. Bu sebeple kayıtların paydaşlarımızca hemen yapılması önem arz etmektedir. 

Etkinliğe kayıt olmak için:  
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0qcumvqDojGdXWn8tGhaZopPjusQIUVNzq 

Etkinlik gündemini indirmek için tıklayınız.