ufuk news
  27 Temmuz 2018

Avrupa Teknoloji Platformu (Big Data Value Association - BDVA), 12-14 Kasım tarihleri arasında Viyana'da "European Big Data Value Forum" etkinliği düzenleyecek. Avrupa veri ekonomisi ve Avrupa'da veri odaklı inovasyon gibi konuların tartışılacağı etkinliğin bu seneki ana teması “Veriye Dayalı Yapay Zeka” olacak.  Etkinliğe sanayi temsilcileri, araştırmacılar ve politika yapıcılar katılım sağlayacak.

Etkinliğin ilk iki gününde, üç eş zamanlı oturum ile büyük veri teknolojilerinin en yeni sanayi uygulamaları, veri odaklı  yapay zeka, veri ekonomisinin yenilikçi iş modelleri, Avrupa’nın Ar-Ge ve Inovasyon fonları ve geleceğe yönelik politikaları gibi konu başlıkları üst düzey konuşmalar, paneller ve sanayi  inovasyon odaklı sunumlar vasıtasıyla tartışılacak. Etkinliğin son günü ise  Büyük Veri Kamu-Özel Ortaklığı (BDV PPP) ve Büyük Veri Teknolojileri alanında faaliyet gösteren Avrupa Teknoloji Platformu BDVA ekosistemine dahil olmak, katkı sağlamak isteyen tüm paydaşları biraraya getirmeyi hedefleyen bir çalıştay da organize edilecek.

Etkinlik,  Ufuk2020 Programı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Alanı kapsamında 28 Mart 2019 tarihinde kapanacak çağrılar özelinde işbirliği yaratmak için önemli bir fırsat teşkil ediyor. 

 

 

Notlar:

Etkinlik ile detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Etkinlik programı için lütfen tıklayınız.

Kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.

TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri hakkında  daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.