18 Ağustos 2017

12-13 Eylül 2017 tarihlerinde Berlin’de ITEA3 4. çağrısına yönelik düzenlenecek olan proje pazarı etkinliği, yazılım yoğun sistemler ve hizmetler alanındaki işbirliklerine ilişkin fırsatlar sunuyor.  Ülkemizin de dahil olduğu uluslararası Ar-Ge programları çerçevesinde düzenlenen iki  günlük etkinlik, Avrupa’dan mevcut ve potansiyel proje paydaşlarının biraraya geleceği ve proje konsorsiyumlarının oluşturulacağı kaçırılmaz bir ortam. 

Nitekim, ITEA3'ün 3. çağrısına başvurulan projelerin %75’i 2016 proje pazarı etkinliğinde kurulan işbirlikleri sonucu ortaya çıktı.

ITEA3 kapsamında proje sunmak veya projelerde ortak olarak yer almak isteyen tüm ilgililerin katılması gereken bu önemli etkinlik, proje fikirlerinin ve uluslararası işbirliği ihtiyaçlarının paylaşılacağı bir platform olacak.

 

Notlar:

Kayıt ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Etkinliğe katılmak isteyen ve Ar-Ge ve Yenilik projesi fikri olan firmalara Kurumumuzca seyahat desteği (ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak bileti) verilebilecek. TÜBİTAK seyahat desteğine başvurmak için tıklayınız. Desteğe başvuru için son tarih 22.08.2017'dir.

Firmaların yurtdışı seyahat destek başvuruları, başvuru formundaki sorulara verilen cevaplar dikkate alınarak değerlendirilecek, uygun bulunan firmalar seyahat desteğinden faydalanabilecek. Gerek duyulduğu durumlarda başvuru sahiplerinden detaylı bilgi talep edilebilecek.

İletişim:

Mete KARACA
E-posta: eureka@tubitak.gov.tr