Yeni EIC Programı - KOBİ'ler için neler var?
  29 Mart 2021

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen ve yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II' projesi, Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli işletmeler için geniş bir destek yelpazesi sunmaktadır. Bu destekler; ortaklıklar ve ağ oluşturma etkinlikleri, çok çeşitli eğitim kursları ve teklif ve sunum geliştirme konusunda yardımları içermektedir. Daha fazla bilgi için www.turkeyinh2020.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

Avrupa Komisyonu’nun 2021 yılında başlattığı Ufuk Avrupa Çerçeve Programıkapsamında yenilikçi KOBİ'lere yönelik "Hızlandırıcı” Programı, farklı finansman türleri sağlamaya devam etmektedir. Bununla birlikte, bu programda odaklanılan konu ve yürütülme şekli açısından önemli değişiklikler bulunmaktadır.

Bu yeni program kapsamında, Ufuk 2020’de Türkiye Projesi sizleri 'Yeni EIC Programı- KOBİ'ler için neler var?' konulu bir çevrimiçi eğitim düzenlenecektir. Etkinlik, genel Ufuk Avrupa ve Ufuk Avrupa’nın önemli bir bileşeni olan Avrupa Yenilik Konseyi (EIC) hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen KOBİ'lere yöneliktir. Etkinlikte farklı EIC programları tanıtılacak ve EIC Hızlandırıcı (Accelarator) programına odaklanılacaktır. Webinar, projenin uluslararası uzmanlarından oluşan ekibi tarafından yürütülecek ve katılımcıların soruları yanıtlanacaktır.

Etkinlik, 6 Nisan Salı günü "Zoom" yazılımı kullanılarak 10:00'da başlayıp yaklaşık 2 saat sonra sona erecek şekilde canlı olarak yayınlanacaktır.

Etkinliğe katılım için buradan kayıt işlemini gerçekleştirmeniz beklenmektedir. Bu bağlantı üzerinden kayıt işlemini gerçekleştirmiş olan katılımcılarla, etkinlikten önce canlı yayına katılım sağlayabilmeleri için gerekli olan `Zoom bağlantısı` paylaşılacaktır.

Avrupa Komisyonu'na herhangi bir başvurunun İngilizce yapılması gerektiğinden; İngilizce olarak gerçekleşecek olan eğitim süresince, Türkçe olarak sorularınızı yöneltebilmeniz adına Türk uzmanlar da etkinlikte yer alacaklardır.

Etkinliğe katılımlarınızı bekliyoruz.

NOT: Daha önce gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin kayıtlarına ve sunumlarına proje web sitesi bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz: www.turkeyinh2020.eu

Bu etkinlik; Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk2020 Programı’nda Türkiye Faz -II.” Başlıklı ve Ana Yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu Teknik Destek Projesi dahilinde gerçekleştirilecektir.