ufuk news
  11 Temmuz 2017

Yeni Nesil İnternet Forumu (Next Generation Internet Forum - NGI Forum), 13 Eylül 2017 tarihinde Barselona’da düzenlenecek.

Anılan forum, internet teknolojisinin geleceği konusunda strateji oluşturmak ve internet teknolojilerine yön vermek amacıyla Avrupa Komisyonu tarafından düzenleniyor.  Foruma katılarak;  Yapay Zeka, Nesnelerin İnterneti, Yeni Medya Platformları, Haberleşme Teknolojileri gibi çeşitli disiplinlerdeki tanınmış uzmanlarla bir araya gelme ve bilgi paylaşma fırsatı yakalanabilecek.

Ufuk2020 Programı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Alanı altında desteklenecek olan Yeni Nesil İnternet konu başlığı özelinde açılacak 2018-2020 çağrılarına yönelik bilgilerin de aktarılacağı forumda, uzmanlar tarafından yapılacak sunumların ardından araştırmacılar, KOBİ'ler, sanayi kuruluşları, politika yapıcılar arasında fikir alışverişinde bulunulmasına olanak sağlayan açık oturumlar ve interaktif çalışma grup toplantıları düzenlenecek.

 

 

Notlar:

Etkinliğe katılım ücretsiz olup kayıt olmak zorunludur. Etkinlik hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız: https://ngiforum.eu/ 

Etkinlik programı için lütfen tıklayınız: https://ngiforum.eu/agenda

Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacak. TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri için tıklayınız.