ufuk news
  08 Mayıs 2017

Yeni Nesil İnternet Zirvesi (Next Generation Internet Summit),  6-7 Haziran 2017 tarihlerinde Avrupa Parlamentosu'nda düzenlenecek.

Zirve ile internet teknolojisinin geleceği konusunda strateji oluşturmak ve internetin gelişimini teşvik etmek amacıyla Avrupa Komisyonu ile politika yapıcılar ve araştırmacıların bir araya getirilmesi hedefleniyor.  2018-2020 çağrıları ile desteklenmesi beklenen Ufuk2020 Programı Bilgi ve İletişim Teknolojileri alanında düzenlenecek bu etkinlik, paydaşları bir araya getirmesi açısından önemli bir fırsat sunmakta.

İki gün olarak planlanan etkinliğin ilk gününde, sektörün önde gelen paydaşlarınca yapılan açılış konuşmaları ve sunumların ardından 3  eş zamanlı oturum ile devam edecek. Oturum konu başlıkları şöyle:

1. New technologies for disrupting the economy: business, employment and skills

2. New technologies disrupting the public sphere: information, democracy and social media

3. New technologies blurring online and offline worlds and disrupting the personal sphere

 

Notlar

Etkinliğe katılım ücretsiz olup kayıt olmak zorunludur. Etkinlik hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız:  http://www.ngi-summit.org/summit-programme/

Etkinlik programı için lütfen tıklayınız: http://www.ngi-summit.org/programme/Programme%20-%20Next%20Generation%20Internet%20Summit.pdf

Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacak. TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri için tıklayınız.