IHI Launch Event
  26 Ocak 2022   Çevrimiçi

Yenilikçi Sağlık Girişimi (IHI) tarafından, Yenilikçi İlaçlar Girişimi'nin (IMI) başarılarını geliştirmeyi amaçlamaktadır ve 26 Ocak Çarşamba günü 10:30-13:00 (CET) (TR saatiyle 12:30-15:00) saatleri arasındasanal bir ortamda IHI tanıtım ve açılış etkinliği düzenlenecektir.

Etkinlik iki oturumdan oluşacaktır:

İlk oturumda, IHI Direktörü Dr Pierre Meulien, IHI hakkında bilgi verecek olup, neden sağlık için yeni bir Avrupa ortaklığının başlatıldığı ile ilgili açıklama sağlayacaktır. Ayrıca Yenilikçi İlaçlar Girişimi'ne (IMI) kıyasla nelerin yeni olduğunu ve nelerin aynı kalacağını anlatacaktır. IHI personeli daha sonra, örneğin IHI Bilim ve Yenilik Paneli'ne (SIP) üye olmak için başvurarak veya uzman bir değerlendirici olarak, paydaşlara IHI'ye dahil olmaları için fırsatlar sunacaktır. Ayrıca, ilk IHI çağrısına dahil edilmek üzere değerlendirilmekte olan taslak konuların bir ön izlemesi de sunulacaktır.

İkinci oturumda, Avrupa Komisyonu, Avrupa Parlamentosu, COCIR, EFPIA, Vaccines Europe, EuropaBio ve MedTech Europe gibi IHI ortaklarının temsilcilerinin IHI için vizyonlarını sunacakları üst düzey bir tartışma yer alacak.
Her iki oturumda da katılımcılardan gelecek sorular için zaman verilecektir.

IHI, küçük ve orta ölçekli işletmeleri, hasta organizasyonlarını, düzenleyici makamları, akademiden katılanları, endüstriyi, hastaneleri ve IHI projelerine ilgi duyan diğer kuruluşları açılış etkinliğine katılmalarını teşvik etmektedir.

Kayıtlar alınmaya başlanmıştır. Buradan kayıt olabilirsiniz. Etkinlik ajandasına IHI websitesinde, etkinliğin websayfasından, buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için ncphealth@tubitak.gov.tr adresine yazabilirsiniz.