#H2020RTR21
  29 Mart 2022  - 30 Mart 2022  /   BluePoint Brussels - Bd Reyers, 80, 1030 Brussels.

ERTRAC’ın 2Zero, CCAM Ortaklıkları ve Avrupa Komisyonu ile beraber düzenlediği #H2020RTR21H2020 Projelerinde Kara Yolu Taşımacılığı Araştırmalarına İlişkin Sonuçlar Üzerine Avrupa Konferansları”nın beşincisi 29-30 Mart 2022'deBrüksel'defiziksel katılım ile gerçekleşecektir. Etkinlik kayıtları açılmıştır.

Etkinlik kapsamında, geçmişte desteklenmeye hak kazanmış 65 H2020 Projesi; keşiflerini ve başarılarını, engellerin üstesinden nasıl geldiklerini ve zorlukları nasıl çözdüklerini aktaracaktır. Ayrıca kara yolu taşımacılığının farklı alanlarında (yeşil araçlar, kentsel hareketlilik, lojistik, akıllı ulaşım sistemleri, güvenlik, otomatik yol ulaştırma vb.) ileri araştırma adımları sunulacaktır. Etkinlik; Avrupa araştırma ekosisteminin ilgili alanlarda nasıl ilerlediğine dair bütüncül bir görüş sunarak; çevreye, ekonomiye ve genel olarak Avrupa toplumuna sağlamakta olduğu faydalara değinecektir.

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Etkinlik ajandası için lütfen tıklayınız.

Etkinliğe kayıt için lütfen tıklayınız.

Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Seyahat destekleri verilirken aynı kurum/kuruluştan/bölümden tek bir kişiye seyahat desteği verilmesine dikkat edilecektir. Ayrıca, başvurular kapsamında verilecek konaklama desteği talebinin etkinlik günleri ile uyumlu yapılması beklenmektedir. TÜBİTAK Ufuk Avrupa Seyahat Desteği Programı hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.

Etkinlikle ilgili sorularınız için info@2zeroemission.eu adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Genel sorularınız için TÜBİTAK Ufuk Avrupa Küme 5 Mobilite alanı Ulusal Koordinasyon ekibi ile ncptransport@tubitak.gov.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.