Raw Materials Summit
  25 Nisan 2023

"5. Ham Maddeler Zirvesi", ham madde sektöründe dünyanın en büyük konsorsiyumu olan EIT RawMaterials tarafından düzenlenmektedir. Avrupa'nın önde gelen ham maddeler etkinliği olan "Ham Maddeler Zirvesi", AB ve ötesindeki ham maddeler ekosisteminin bütünsel bir görünümünü sunmaktadır. Uluslararası ham madde endüstrisinden önde gelen oyuncuları, yenilikçileri, eğitimcileri, araştırmacıları, Avrupa Komisyonu'ndan önde gelen isimleri, sivil toplum temsilcilerini ve daha fazlasını bir araya getirecek "5. Ham Maddeler Zirvesi", 15-17 Mayıs 2023 tarihlerinde Brüksel'de gerçekleştirilecektir.

Karbon-nötr bir ekonomiye geçişi sağlamak ve Avrupa'nın stratejik özerkliğini ve küresel rekabet gücünü güçlendirmek için güvenli hammadde tedariki oluşturma misyonu, AB'nin stratejik ve ekonomik gündeminde her zamankinden daha fazla önem kazanmaktadır. "Ham Maddeler Zirvesi" de bu misyonun merkezi bir parçasıdır.

Etkinlik, ham maddeler değer zinciri boyunca en son yenilikleri, politika girişimlerini ve en parlak yeni start-up’ları sunacaktır. Ayrıca katılımcılar, sektördeki önemli aktörlerle ağ kurma, fikir alışverişinde bulunma ve iş yapma konusunda fırsatlar elde edeceklerdir.

Etkinlik gündemine buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.