ufuk news
  05 Kasım 2020

Ufuk Avrupa Programı’nda faaliyete geçirilmesi planlanan Avrupa Bataryalar Ortaklığı (Batteries European Partnership) yapısınının, Avrupa Araştırma Alanı’nın batarya değer zincirinin her aşamasında rekabatçiliğini geliştirecek Ar-Ge ve inovasyon çağrılarını belirlemesi öngörülmektedir Söz konusu ortaklığın faaliyetlerinin yürütülmesinden sorumlu olacak Avrupa Batarya Ortaklığı Birliği (Batteries European Partnership Association-BEPA) yapısına üyelik süreci başlamıştır.

BEPA’ya tam (endüstri ve akademi kuruluşları) ve asosiye (kar amacı gütmeyen birlikler) olmak üzere iki farklı kategoride üye olunabilir. Üyelik ile ilgili detaylı bilgi için BEPA Sözleşmesi (Article of Association-AoA) taslak dokümanını incelenebilir.

Üyelik beyan etmek isteyen kuruluşların üyelik başvuru formunu elektronik olarak doldurması, formun çıktısının alınarak kuruluş yetkilisi tarafından imzalanması  ve “Avenue Adolphe Lacomblé 59/8, B-1030 Brussels” adresindeki BEPA Sekreteryasına postalanması ve imzalı formun taratılarak secretariat.bepa@clerens.eu adresine iletilmesi  beklenmektedir. Üyelik başvurusu her zaman yapılabilecek olup 14 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilmesi beklenen Genel Kurul toplantısında üyeliğinin onaylanmasını isteyen kuruluşların başvurularını 7 Aralık 2020 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir.

BEPA Yürütme Kurulu ve Birlik Delegasyonu gibi yönetim yapılarında görev almak isteyen kuruluş temsilcilerinin, kuruluşları tarafından yapılacak ve detayları yukarıda belirtilen üyelik başvurusunun akabinde 30 Kasım 2020 tarihine kadar “elected positions” başvuru formunu doldurarak özgeçmişlerini sisteme yüklemeleri beklenmektedir.

BEPA Sözleşmesi (Article of Association) taslak dokümanını incelemek için lütfen tıklayınız.

BEPA Tüzük (Code of Conduct) taslak dokümanını incelemek için lütfen tıklayınız.

Batteries European Partnership teklifine ulaşmak için lütfen tıklayınız

Batteries European Partnership  sunumuna ulaşmak için lütfen tıklayınız

Sorularınız için ncpbatteries@tubitak.gov.tr adresi üzerinden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Not: Avrupa Bataryalar Ortaklığı üyelliği Ufuk2020 Ağlara Üyelik Desteği Programı kapsamına girmektedir. Ağlara üyelik destek programı hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.