cetp
  13 Eylül 2022  - 13 Eylül 2022

Temiz Enerji Geçişi Ortaklığı (Clean Energy Transition Partnership-CETPartnership), Ufuk Avrupa Programı kapsamında desteklenen, enerji geçişini hızlandırmak amacıyla ulusal ve bölgesel Ar-Ge, Yenilik ve Teknoloji Geliştirme programından gelen mali kaynakların bir araya getirilmesi ile oluşturulan Ufuk Avrupa Ortaklıklarının bir parçası olarak hayata geçirilmiştir.

Ufuk 2020 dönemindeki ERA-NET Cofund projelerine benzer biçimde işleyişe sahip olacak söz konusu Ortaklık altında, 2022-2027 yılları arasında senenin belli dönemlerinde uluslararası ortak çağrılara çıkılacak ve olumlu değerlendirilen üçüncü taraflara hibe işlemi gerçekleştirilecektir.

CETPartnership 2022 yılı çağrısının Eylül ayında açılması beklenmektedir.

Bu kapsamda, CETPartnership hakkında genel ve tematik bilgilendirmede bulunmak üzere 13 Eylül 2022 tarihinde çevrimiçi bir açılış etkinliği düzenlenecektir. Ayrıca, etkinlik kapsamında bir ağ kurma oturumunun da gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgi yakın zamanda https://ufukavrupa.org.tr/ ve https://cetpartnership.eu/ sayfalarından paylaşılacaktır.

Temiz Enerji Geçişi Ortaklığı (Clean Energy Transition Partnership-CETPartnership) hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.

Ortaklığın sitesini ziyaret etmek için lütfen tıklayınız.

Flyer için lütfen tıklayınız.