ufuk news
  06 Mayıs 2021

Ufuk Avrupa Programı'na geçiş sağlanan 2021 yılında, çağrıların kapanış tarihleri ile uyum sağlanabilmesi adına, bazı çağrılar için Koordinatörlüğü Destekleme Programı'na son başvuru tarihlerinin web sayfasında belirlenmesine karar verilmiştir.

Çağrı kapanış tarihi 16 Haziran 2021 olan ve Ufuk Avrupa Programı kapsamında ilk kez açılmış olan EIC Accelerator Open ve EIC Accelerator Challange çağrıları için destek son başvuru tarihi 17 Mayıs 2021* olarak belirlenmiştir.

EIC Accelerator Programı için sadece Tam Başvurular (Full Applications) desteklenecek olup Kısa Başvurular (Short Applications) desteğe konu değildir.

Koordinatörlüğü Destekleme Programı'na ait detaylara ulaşmak için tıklayınız.

*Bu istisna, yalnızca bahse konu EIC Accelerator çağrıları için gelecek destek başvurularının çağrı kapanış tarihinden 30 gün öncesine kadar tamamlanabilmesine yöneliktir.

EIC Accelerator Open ve EIC Accelerator Challange çağrıları dışındaki tüm alanlardaki çağrılar için Koordinatörlüğü Destekleme Programı'na son başvuru tarihi çağrı kapanış tarihinden 45 gün öncesi şeklindedir. Süre kısıtı sadece aşağıdaki çağrılar için farklılaştırılmıştır:

  • Kurumsallaşmış Avrupa Ortaklıkları çağrılarına sunulacak projeler ile iki aşamalı çağrıların ikinci aşamasına sunulacak projeler için projenin sunulacağı çağrının kapanış tarihinden itibaren 30 gün öncesine kadar başvurunun tamamlanmış olması gerekmektedir.