EIC Accelerator Pitch Deck Guide
  26 Nisan 2023

EIC Hızlandırıcı (Accelerator) Programı, KOBİ'leri oyunun kurallarını değiştiren yenilikler geliştirmeleri ve bunları ölçeklendirmeleri için desteklemektedir. Programda Teknoloji Hazırlık Seviyesi 5/6 seviyelerindeki fikirlerin piyasaya erişimi için gerekli hibe ile birlikte Avrupa Komisyonu tarafından ölçeklenme süreçlerinde ihtiyaç duyulacak finansmanın sağlanması için sermaye yatırımı da sağlanabilmektedir. 

Program hakkında detaylı bilgiler burada yer almaktadır. 

İki aşamalı bir başvurunun yapıldığı EIC Hızlandırıcı Programına başvurular, EIC başvuru platformu aracılığıyla her zaman yapılabilmektedir. İlk aşama olan kısa başvuru; 3 dk.lık bir video, 10 slaytlık bir dunum dosyası ve yenilik fikri ve ekiple ilgili sorulan sorulara verilecek cevaplardan oluşmaktadır.

EIC Programı Ulusal İrtibat Noktaları'nın kapasitelerini artırmak amacıyla yürütülen Access2EIC Projesi tarafından başvuru yapmayı planlayan firmalar için Kısa Başvuru aşamasında hazırlanması gereken sunum dosyası hazırlama rehberi yayınlanmıştır. Başvuru yapmak isteyen firmaların hazırlayacakları sunumlarda yer alması gereken bilgiler ve dikkat edilmesi gereken hususlar rehberde yer almaktadır.

Söz konusu rehbere buradan ulaşılabilmektedir.