estep
  28 Ekim 2025  - 30 Ekim 2025  /   Udine, İtalya

Avrupa Çelik Teknoloji Platformu (European Steel Technology Platform-ESTEP) tarafından düzenlenen ESTEP Yıllık Etkinliği 2025 , Avrupa çelik topluluğunu 28–30 Ekim 2025 tarihlerinde İtalya’nın Udine kentinde bir araya getiriyor. “Dekarbonizasyon, dijitalleştirme ve döngüsel çözümler, Avrupa çelik sektörünün sürdürülebilir geleceğini nasıl şekillendiriyor?” temasıyla düzenlenecek etkinlikte, çelik sektörünün sürdürülebilir geleceğini şekillendirecek araştırma ve inovasyon çalışmaları ele alınacaktır. Dekarbonizasyon, dijitalleşme ve döngüsel çözümler odağında başarılar, zorluklar ve gelecek perspektifleri tartışılırken, Temiz Çelik Ortaklığı (Clean Steel Partnership) kapsamında yürütülen projelerden güncel çıktılar da katılımcılarla paylaşılacaktır. Ayrıca, çimento, su ve alüminyum gibi diğer enerji yoğun sektörlerle birlikte Avrupa Yeşil Mutabakatı hedefleri doğrultusunda endüstriyel simbiyoz ve sektörler arası işbirliği fırsatları masaya yatırılacaktır.

Etkinlik  boyunca katılımcılar, teknik sunumlar, paneller, ağ kurma fırsatları ve sosyal etkinliklerle zengin bir içerik deneyimleyecektir. Konferansın odak başlıkları arasında dekarbonizasyon, dijitalleşme, döngüsel ekonomi, kaynak ve enerji verimliliği ile endüstriyel simbiyoz öne çıkmaktadır. 

Daha detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için etkinlik sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

 

Etkinlik kapsamında sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Seyahat destekleri verilirken aynı kurum/kuruluştan/bölümden tek bir kişiye seyahat desteği verilmesine dikkat edilecektir. TÜBİTAK Ufuk Avrupa Seyahat Desteği Programı hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.