cl2infoday2023
  13 Aralık 2022

Ufuk Avrupa Programı Küme 2: Kültür, Yaratıcılık ve Kapsayıcı Toplumlar Alanı 2023 Çağrıları Bilgi Günü 17 Ocak 2022 tarihinde düzenlenecektir. Etkinlikte, Ufuk Avrupa Programı’nda açılacak Kültür, Yaratıcılık ve Kapsayıcı Toplumlar Kümesi altındaki 2023 çağrılarına odaklanılacaktır.

Çağrıların detaylarının bulunduğu çalışma programı dokümanının taslak haline ve çağrıda yer alan başlıkların excel listesine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları takip edebilirsiniz.

Kültür, Yaratıcılık ve Kapsayıcı Toplumlar Kümesi Bilgi Günü’nde Avrupa Komisyonu yetkililerince Küme altındaki aşağıda verilen dört  destinasyon altında açılacak çağrılar hakkında bilgi verilecek olmasına ilaveten Küme çağrılarına başvuru yapacak paydaşlara yönelik öneriler sunulacaktır.

  • Demokrasi ve Yönetişim
  • Avrupa Kültürel Mirası ve Kültürel ve Yaratıcı Endüstriler
  • Sosyal ve Ekonomik Dönüşümler
  • Kültürel Miras için Avrupa İşbirliği Bulutu

Bilgi gününe kayıt yaptırmak ve toplantı gündemine ulaşmak için https://research-innovation-community.ec.europa.eu/events/6wpb8q0qb5i1CN0VaWS5BF/overview adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Söz konusu çağrılara yönelik 18 Ocak 2023 tarihinde düzenlenecek Proje Pazarı Etkinliği ve 19 Ocak 2023 tarihinde düzenlenecek Proje Önerisi Ön Değerlendirme Etkinliği ile ilgili bilgilere ulaşmak için https://ufukavrupa.org.tr/tr/haberler/kultur-yaraticilik-ve-kapsayici-toplumlar-alani-proje-pazari-18-ocak-2023 adresini ziyaret edebilirsiniz.