Küme 5 Uluslararası Proje Pazarı Sonrası Kayıt ve 1:1 Görüşme İmkanı Yeniden Başladı!
  02 Ağustos 2021

7 Temmuz 2021 tarihinde Avrupa Komisyonu, BRIDGE2HE, APRE, Enterprise Europe Network, ACCIO ve Katalonya Cumhuriyeti tarafından organize edilen Ufuk Avrupa Programı (2021) Küme 5: İklim, Enerji ve Mobilite kapsamında Proje Pazarı etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliği amacı, konsorsiyum ve proje fikirlerinin gelişimini destekleyen Ufuk Avrupa Küme 5 çağrıları dahilinde finansman başvurusunda bulunmak isteyen tüm ilgili paydaşları bir araya getirmekti. Katılımcılar bu etkinlik vasıtasıyla proje fikirlerini geliştirip hayata geçirme,  işbirlikleri oluşturma ve konsorsiyum kurma olanağı bulmuşlardır.

Etkinlik, Ufuk Avrupa Programı ile ilgilenen üniversiteler, araştırma merkezleri, özel şirketler, belediyeler, dernek ve federasyonlar, kamu görevlileri, devlet kurumları, sivil toplum örgütleri, küme ve merkezler ve diğer tüm AR-GE paydaşları için verimli olmuştur.

Gösterilen yoğun ilgi sebebiyle kayıt olma, birebir görüşme ve mesajlaşma imkanı yeniden açılmıştır.

Kayıt için son gün 19 Ekim!

 

Etkinliğe ilişkin rakamlar:

* 1800+ şirket/kuruluş profili

* 760+ yayınlanmış proje

* 1700+ 1:1 toplantı

LİNKLER

Birebir toplantılar

Katılımcı listesi

Yayınlanmış projeler, ürünler, hizmetler, yatırımlar ve uzmanlıklar

Kendi işbirliği dilekleriniz

Devam eden 1:1 ağ bağlantısında oturum açma veya oturumu kapatma (“Kullanılabilirlik" sekmesini seçiniz)

Etkinliğe ilişkin  daha fazla bilgi için https://he-cluster5.b2match.io/ adresini ziyaret edebilir ve https://he-cluster5.b2match.io/signup adresi üzerinden kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

 

Genel sorularınız için bize ncpcem@tubitak.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.