ufuk news
  01 Nisan 2019

Ufuk2020 Programı kapsamında yer alan Marie Sklodowska Curie Uluslararası Burs ve Araştırma Destekleri (MSCA) hakkında İstanbul’da Marmara Üniversitesi'nde 15 Nisan 2019  günü bir Bilgi Günü düzenlenmiştir. Araştırmacıların uluslararası ve sektörlerarası dolaşımına destek veren MSCA Alanı'nın 2019 ve 2020 yılı çağrıları hakkında detaylı bilgiler alabilmek üzere tüm araştırmacılarımız ve araştırma kuruluşu temsilcilerimizin davetli olduğu bu Bilgi Günü'nde 11 Nisan 2019 günü açılmış olan MSCA - Individual Fellowships (Bireysel Burslar) hakkındaki en güncel gelişmeler ve de diğer MSCA çağrılarına dair detaylı bilgiler MSCA Alanı Ulusal İrtibat Noktası Tuğba ARSLAN KANTARCIOĞLU tarafından paylaşılmıştır. 

Ayrıca MSCA-IF Bursu almış Dr. Aslı Tunçay Atalay ile Dr. Özgür Atalay ve Avrupa Komisyonu'nun açtığı bu çağrılarda hakemlik yapmakta olan Prof. Dr. Murat Çinko sunumları ile Bilgi Günü'nde katılımcılara seslenmişlerdir. 

 

Notlar: 

Etkinlik programına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Bilgi Günü'nde gerçekleştirilem sunumlara (programdaki sırasına göre) erişmek için sunum sahibinin ismine tıklamanız yeterlidir:

MSCA Alan Sunumu - Tuğba ARSLAN KANTARCIOĞLU - Bolüm1 - Bölüm 2

Başarı Hikayesi Sunumu - Dr. Aslı TUNÇAY ATALAY

Hakem Deneyimi Sunumu - Prof. Dr. Murat ÇİNKO

Başarı Hikayesi Sunumu - Dr. Özgür ATALAY

 

Sorularınız olması halinde ncpmobility@tubitak.gov.tr adresi aracılığı ile MSCA Türkiye Ekibine ulaşabilirsiniz.