FGT_Tw
  11 Mayıs 2023  - 12 Mayıs 2023  /   2 Mayıs (çevrimiçi) 11-12 Mayıs (karma)

Ufuk Avrupa WIDERA Twinning çağrıları ile ilgili olarak 2 Mayıs 2023’te bilgilendirme etkinliğine, 11-12 Mayıs 2023’te ise Odak Grup Etkinliği’ne davetlisiniz.

 

2 Mayıs 2023 tarihinde saat 10:00-11:00 saatleri arasında Twinning çağrısı ile ilgili kısa ve özet bir çevrimiçi bilgilendirme etkinliği düzenlenecektir. Twinning çağrısının genel amacı ve özelliklerinin anlatılacağı bu kısa etkinlik ile Twinning çağrısı ile tanışabilirsiniz. Etkinliğin, çağrının sizin için uygun olup olmadığı ile ilgili genel bir değerlendirme yapmanızı kolaylaştıracağını umuyoruz. Etkinlik dili Türkçe olacaktır. 

2 Mayıs 2023 tarihindeki Twinning Genel bilgilendirme etkinliğine buradan kayıt olabilirsiniz.

 

 

11-12 Mayıs 2023 tarihlerinde ise Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli’de Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında Ufuk Avrupa Twinning alanında Odak Grup Eğitimi Etkinliği gerçekleşecektir. Etkinlik dili İngilizce olacaktır. 

11-12 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan etkinlik başvuru yapmayı düşünen araştırmacılarımız için daha kapsamlı, daha detaylı ve proje yazımı ile ilgili bilgiler barındıran bir etkinlik olacaktır. Etkinliğin taslak gündemine buradan ulaşabilirsiniz. Bu etkinlik hybrid (karma) bir şekilde düzenlenecektir, kısıtlı sayıda fiziksel katılım mümkündür. Fiziksel katılım sağlamak isteyen paydaşlarımızın ön kayıt işlemini tamamlarken kayıt linkinde bunu belirtmeleri gerekmektedir. Fiziksel katılımın uygun görüldüğü durumlarda paydaşlar proje ekibi tarafından e-posta yolu ile bilgilendirilecektir.  Etkinliği çevrim içi olarak takip etmek isteyen katılımcılarımızın ise, etkinliğe ön kayıt işlemini tamamlarken çevrim içi olarak başvuru gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. Çevrim içi katılımı uygun bulunan paydaşlarla etkinliğe giriş için gerekli bilgiler (Zoom giriş bilgileri) etkinlikten üç gün önce e-posta yoluyla paylaşılıyor olacaktır. Etkinlik davetine buradan ulaşabilirsiniz.

11-12 Mayıs 2023 Twinning Odak Grup Eğitimine buradan kayıt olabilirsiniz.