Ufuk Avrupa için Yeni Proje Fikirleri, Başarı Hikayeleri ve Proje Pazarı, 21-22 Temmuz 2022, Cambridge, Birleşik Krallık
  04 Temmuz 2022

Kaynak Enstitüsü İnovasyon Ağı (The Welding Institute Innovation Network, TWIIN) ve Ulusal Yapısal Bütünlük Araştırma Merkezi (National Structural Integrity Research Center, NSIRC) ortaklığındaki araştırma ve inovasyon konferansı, 21-22 Temmuz 2022 tarihlerinde Cambridge, Birleşik Krallık'ta gerçekleştirilecektir.

TÜBİTAK Başkanı Sayın Hasan MANDAL'ın sunumlarını gerçekleştireceği 22 Temmuz 2022 tarihindeki TWIIN Yıllık Konferansı'nda Ufuk Avrupa özelinde destek fırsatları, başarılı proje örnekleri ve partner eşleştirme oturumları yer alacaktır.

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi ve ajanda için TWI Innovation Network Convention 2022 - TWI (twi-global.com) adresini ziyaret edebilir, NSIRC Conference 2022 with TWI Innovation Network Convention adresinden etkinlik kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca etkinlik kapsamında belirli sayıda katılımcıya Seyahat Desteği sağlanması planlanmaktadır.