ufuk news
  11 Ocak 2019

12 Mart 2019 tarihinde açılması planlanan Ufuk2020 Enerji Verimliliği Çağrısına yönelik Bilgi Günü ve Proje Pazarı etkinliği 22 Ocak 2019 tarihinde Avrupa Komisyonu tarafından gerçekleştirilecek. Çağrı altındaki 13 başlığa yönelik konsorsiyum kurma faaliyetlerinde yer almak isteyen kuruluşlara koordinatör belirlenmesinde yardımcı olmak adına bağlantıda yer alan formu doldurmaları ve 18 Ocak 2019 tarihine kadar ncpenergy@tubitak.gov.tr adresine iletmeleri bekleniyor.

Bilgi Günü ve Proje Pazarı etkinliğine katılım gösteremeyecek araştırmacıların bağlantıda yer alan “ağ kurma” belgesini doldurmaları durumunda iletilen formların etkinlikte Avrupalı katılımcılarla paylaşılması planlanmakta.

Enerji Verimliliği çağrı başlıklarına linkte yer alan dokümandan ulaşabilirsiniz.

Not: Avrupa Birliği Katılımcı Portalı’na çok ortaklı uluslararası proje konsorsiyumlarına dahil olacak kuruluş arayan proje ekiplerine bu ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yeni bir özellik gelmiştir. Bu yeni özellik proje sunmayı planlayan ekiplere halihazırda açık veya gelecekte açılması planlanan çağrılardaki konu başlıkları kapsamında doğrudan ortak arama imkanı sunmaktadır. Kuruluş ve proje fikirlerinin girileceği bu platformun nasıl kullanılacağı ilgili bilgilere sayfasından ulaşabilirsiniz. Katılımcı Portalı'nın bu yeni özelliğine ilişkin tüm bilgi ve yönlendirmeler linkte yer almaktadır. Bilgilere erişebilmeniz için Katılımcı Portalı'nda bireysel hesabınız olması gerektiğini lütfen unutmayın.