Koordinatörlüğü Destekleme Programı Kapsamında Değişiklikler Yapıldı!
  10 Mayıs 2023

Koordinatörlüğü Destekleme Programı kapsamında yürürlüğe giren değişikliklerle birlikte, EIC Hızlandırıcı Programı kısa başvuruları için Proje Yazdırma Desteği verilecektir. Koordinatör adayları, destekten faydalanmaları durumunda, kısa başvurularını Avrupa Komisyonu’na uygun kurallar çerçevesinde sunmak ve projenin sunulduğuna dair ekran görüntüsünü destek kararı kendilerine bildirildikten sonraki iki ay içinde ilgili program sorumlusuna iletmekle yükümlüdürler. Başvurular, uidb-destekodul.tubitak.gov.tr adresinden “2023 - EIC Accelerator Kısa Başvuru İçin Koordinatörlüğü Destekleme Programıaktif başvurular butonu üzerinden iletilebilir. 


Ufuk Avrupa Programı ile birlikte değişen koşullar doğrultusunda yenilenen EIC Accelerator ve Eurostars-3  programları uzman kişi/kuruluş uygunluk kriterlerine ulaşmak için tıklayınız.


Proje Yazdırma ve Proje Ön Değerlendirme destekleri kapsamında hizmet verecek Türkiye’den kuruluşlar için destek üst limitleri güncellenmiştir. Program bazında destek üst limitlerine ulaşmak için tıklayınız.


İki aşamalı projelerin birinci ve ikinci aşamasında sağlanan Proje Yazdırma ve Proje Ön Değerlendirme destek üst limitleri güncellenmiştir. Yapılan güncelleme ile birlikte, 2 aşamalı projelerin her bir aşaması için belirlenen destek üst limitlerinin 1. veya 2. aşamada toplu olarak kullanılması veya (her iki aşama için de destek alınması durumunda) üst limitler aşılmamak kaydıyla kısmi olarak kullanılabilmesi sağlanmıştır.


Yapılan değişiklikler ile ilgili detaylı bilgilere program duyurusundan ulaşabilir, sorularınızı koordinator@tubitak.gov.tr e-posta adresinden program sorumlusuna iletebilirsiniz.